Fina foton med en bra fotograf

Jag och min man har redan varit gifta i fem år och tillsammans i tio, vi har också redan två barn och ett hus i Helsingborg. Vi är väldigt lyckliga, alla mår bra och solen gör oss väl. I veckan går både jag och min man på semester, då hade vi tänkt åka utomlands minst en vecka. Därutöver tänkte vi njuta av den svenska kusten och hitta på en massa andra aktiviteter. Innan vi åker iväg så vill jag besöka en barnfotograf i Helsingborg. Då har jag tänkt vända mig till ett företag som heter Fotograf Suzanna Kourmouli. Hon är barnfotograf i Helsingborg, Vellinge och Lund bland annat. Hon genomför också andra typer av fotograferingar, såsom bröllop, dop, kalas eller student. Hon har varit aktiv som fotograf under flera års tid och har under den tiden lärt sig hur hennes kunder ska hanteras för att det ska bli så fina fotografier som möjligt. Hon har allt material och alla hjälpmedel som behövs för att kunna genomföra kvalitativa fotograferingar till konkurrenskraftiga priser. Jag vill passa på att ta bilder på barnen nu eftersom de är så söta, deras hår har blivit alldeles blekt av solen och de har fått solkyssta kinder. De skulle bli så gulliga på kort. Jag tycker det är kul att ta lite ordentliga bilder på dem, det uppskattar också resten av familjen. De brukar vilja ha det och sätta upp på väggarna och så vidare. Jag ska kontakta Fotograf Suzanna Kourmouli så snart som möjligt.