Photo by Josefin Boman

Idag vill jag skriva ett par ord om en riktigt duktig fotograf som jobbar dels som bröllopsfotograf och dels med barnfotografering i Linköping eller på andra platser runt om i Sverige. Som fotograf och företag så heter hon Photo by Josefin Boman och jag har själv anlitat henne, vilket en hel del av er redan vet då jag la ut ett par bilder för inte så länge sedan här på bloggen som jag fick oerhört mycket bra respons på.

Jag tror även att hon sysslar med porträttfotografering och det skriver jag nu för att jag tror att det var en hel del av er som just ville veta om jag visste någon som var duktig på den biten med, och det tycker jag verkligen att Josefin är! Hur som helst så var det ju som sagt väldigt många av er som hörde av er med en mängd frågor och funderingar kring det här med att anlita en fotograf och kostnader hit och dit. Jag tror först och främst att det verkligen varierar från fotograf till fotograf när det kommer till såväl arbetssätt som paketpriser och jag tycker verkligen att man ska göra sin egna research kring det hela innan man bestämmer sig för någonting. Vi kollade runt en del på olika fotografer, men valde just Photo by Josefin Boman för att hon passade mig (och oss). Jag vill ändå givetvis ta och rekommendera henne här som ni säkert märker och därför så tänkte jag lägga in en länk till hennes sida så att ni kan kika på hennes portfolio och annan info som kan vara bra att veta!