Professionell fotograf till min dotters bal

God morgon, god morgon! Efter att ha kollat lite på statistiken har jag märkt att ni verkligen gillar mina rekommendationsinlägg, därför tänkte jag skriva ett sådant idag. Företaget jag tänkte rekommendera är Studio Blicher och deras fotograf i Ängelholm.

Jag var i kontakt med det här företaget när min dotter gick balen tillsammans med sina kompisar i början av sommaren. Hon har drömt om den dagen väldigt länge och därför ville jag och min man överraska henne med en professionell fotograf, för att hon skulle få riktigt fina bilder. Personligen tycker jag alltid att det är roligare att ta bilder när man är lite extra fin, därför passade det perfekt när vår dotter väl skulle vara uppklädd och fin. Väl på baldagen när denna fotograf i Ängelholm kom hem till oss på förminglet blev alla ungdomarna väldigt glada, speciellt vår dotter. De hade en riktigt rolig tid tillsammans med fotografen, de alla blev otroligt bra på bild dessutom. När vi fick se de slutgiltiga bilderna blev vi otroligt glada över valet av fotograf, alla bilderna var helt fantastiska. Fotografen hade verkligen lyckats fånga alla de bästa stunderna på min dotter och hennes vänner, de har nu bilder som de kan kolla tillbaka på för att minnas den här dagen. Därmed kan jag starkt rekommendera denna fotograf i Ängelholm om ni vill ha en professionell och duktig fotograf till något speciellt tillfälle, om ni anlitar den här fotografen kommer ni definitivt få riktigt fina bilder. Om ni skulle vara intresserade av att veta mer om företaget och dess fotografer kan ni läsa vidare på länken i början av inlägget, ha nu en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen.