Szilard Gango Fotografi

En fotograf i Täby är någonting som jag vet att det är en hel del av er, mina följare och läsare, som är på jakt efter. Då jag skrev ganska så diffust om det i ett annat inlägg som jag la ut någon gång under förra månaden och tänkte nu därför att jag skulle ta och ge er lite mer information och faktiskt ta och även rekommendera den här fotografen.

Först vill jag dock säga välkomna tillbaka och tack för att ni är så hängivna och engagerade när det kommer till den här bloggen. Det är verkligen hur roligt som helst och jag är så himla tacksam att jag har läsare som er!

Som ni vet så la jag ju ut en del bilder från eventet som jag och min kille höll i för inte så länge sedan, och jag fick oerhört bra respons på det, vilket känns väldigt kul.

Efter det inlägget där jag la ut bilderna så har det varit så många av er som har hört av er, både i mail, på sociala medier samt i kommentarsfälten, angående det hela. Jag vill självklart kunna vara behjälplig och därför så kommer jag först och främst faktiskt att länka lite till er i det här inlägget då det är vissa saker som jag själv känner att jag inte kan svara på. De sakerna som jag känner att jag kan svara på har jag redan försökt att svara på nu på alla möjliga ställen och jag hoppas att ni alla har fått de svar som ni behövde. Hur som helst så vill jag utan tvekan att ni vänder er till den här fotografen som heter Szilard Gango Fotografi.